17/4 På land i Chaguaramas.

Nu står vi på land sedan över en vecka tillbaks och har plockat och städat.

Vi håller på att färdigställa båten inför vår bortovaro. Alla ytor inne i båten har vi sprayat och torkat med ättika för att det inte skall mögla. Vi har också skickat efter en avfuktare som skall hålla luftfuktigheten nere. Den verkar fungera fint så det skall nog gå bra.

Vi åker hem via Orlando och Köpenhamn. På måndag morgon lättar vi från Port of Spain och kommer att vara framme i Köpenhamn vid lunchtid dagen efter. Det blir ett ganska långt uppehåll i Orlando, Florida och vi vet ännu inte hur vi tar oss från Köpenhamn till Göteborg men det får lösa sig senare. Det går både bus och tåg så det borde inte vara något problem.Vi räknar med att var framme i Götet någon gång till kvällen senast.

Tillbaka hit kommer vi inte förrän orkansäsongen är i det närmaste över någon gång i Oktober.

Detta betyder att det kommer att bli ett längre uppehåll på skrivandet i loggboken. Kanske skriver vi något någon gång när vi är hemma.

På återseende i höst.

Det här inlägget postades i Långsegling.. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till 17/4 På land i Chaguaramas.

  1. Wille skriver:

    VÄLKOMNA TILLBAKA TILL SVEA Rike!

  2. Lenelotte Almqvist skriver:

    Grattis på födelsedagen. Såg just att ni är tillbaka i Götet. Välkomna hem. Faster Lenelotte

Kommentarer inaktiverade.