14/11 Vi anländer till Grenada.

Efter en nattsegling utan sömn och utan tända lanternor kommer vi fram till Prickley Bay på förmiddagen och ankrar i den fina viken.

Vi brukar gå på natten när vi går mellan Chaguaramas och Grenada och med släckta lanternor för att inte riskera att bli bordade av Venezuelanska pirater. Vi går också ordentligt österut längs Trinidads kust innan vi sätter kurs mot Grenada. Nu är risken att det skall hända något även om man går raka vägen på dan otroligt liten men vi har inte bråttom och om vi kommer fram ett par timmar senare så spelar det ingen roll. Visserligen är risken liten men om det skulle hända något får det ju så stora konsekvenser.

Vi får en fin översegling och efter att vi kommit fram och ankrat checkar vi in hos tull och immigration.

Vi går till kojs tidigt efter en sömnlös natt och sover naturligtvis som 2 stockar.

Det här inlägget postades i Långsegling.. Bokmärk permalänken.