28/11 Vi lämnar Prickley Bay för Carriacou.

Gårdagens sysselsättning bestod av att plocka i ordning. Efter att man legat still på ett ställe är det ganska mycket som måste plockas undan så började med det redan under gårdagen. Trots det så tog de 2 timmar från att väckarklockan ringde klockan 6 tills dess vi kom iväg.

Vi lättade alltså ankare strax före klockan 8 och hade bestämt att vi skulle gå längs Grenadas västkust. Fördelen där är att man får sjölä och nackdelen att det inte finns så mycket vind. Stundtals försökte vi segla men efter några fruktlösa försök fick det bli maskin upp till norra änden där vi fick fri vind och kunde segla de 2-3 sista timmarna.

Samtidigt som vi är på väg in ser vi den svenska båten Marina strax för om oss. Vi går ganska långt in i viken och ankrar på 4,5 meters djup. I viken skall också Moana ligga men vi har inte sett dem.

Solnedgång efter att vi kommit fram.

Det här inlägget postades i Långsegling.. Bokmärk permalänken.