30/11 Sundowner på Trud.

Idag är det Fredag och då tyckte vi det skulle passa bra med en sundownder i vår sittbrunn så vi bjöd in Moana och Marina till Trud för att avnjuta en drink medans solen går ner. Därav namnet sundowner.

Pia sprang omkring i båten och var förbannad för att det regnade och blåste något fruktansvärt en timma innan gästerna skulle komma men strax innan det var dags så lättade vädret och Pia’s frustration var helt i onödan.

Som vanligt när seglare träffas så här blir det knappast en tyst stund.

Efter att solen gått ner och alla var nöjda var det dags för besättningen på Trud att få sig något annat till livs också. De övriga besättningarna tar sina dingar hem till sig och vi tar vår in till Lazy Turtle där det blir en mycket god pizza.

Vy från sittbrunnen.

Det här inlägget postades i Långsegling.. Bokmärk permalänken.