7/12 Besök av May.

Under eftermiddagen kommer våra vänner i båten May in och ankrar en bit ut i viken. När dom hade en timma kvar ropade jag upp dom och jag kunde nu prova att DSC fungerar på vår VHF efter att vi hade med den till Sverige för att få den reparerad.

May ankrar upp ganska långt ut i viken och jag erbjuder mig att köra in Sean så att han kan checka in utan att dom behöver sjösätta sin dinge. Detta erbjudande mottages tacksamt eftersom dom tänker ge sig av redan i morgon bitti.

Pia och jag blir inviterade till en G&T i May’s sittbrunn innan vi tar vår dinge in till Lazy Turtle och äter middag tillsammans.

En sundowner i MAY.

Nu kommer det att dröja mer än ett år innan vi ses igen. Sean och Pauline skall segla med en väns båt över Pacific och räknar med att vara tillbaks i Karibien först efter nästa höst.

Det här inlägget postades i Långsegling.. Bokmärk permalänken.