12/12 Vi ligger bara här en natt.

Vi tyckte inte att Chatham Bay var något speciellt så vi bestämmer oss för att gå vidare dagen efter. D.v.s. idag.

Vi tar en sväng över till Moana och berättar att vi tänker gå till Saline Bay på Mayreau. Där var vi förra vintern och gillade stället. Det visar sig att Moana hänger på. Vi går först och kommer fram några timmar innan Moana som ankrar strax intill.

Det här inlägget postades i Långsegling.. Bokmärk permalänken.

En kommentar till 12/12 Vi ligger bara här en natt.

  1. Man upplever platser så olika! Så här upplevde vi Chatham Bay:
    Chatham Bay är verkligen karibiskt med lång sandstrand, små barer och varken hus eller bilar, mycket skyddat och ovanligt bra internet i viken från en av restaurangerna. Fin snorkling med levande korall och vackra fiskar. Vi blev kvar i tre dagar.

Kommentarer inaktiverade.