Mera mastjobb.

Nu vart det fredag. Under förra helgen lyckades jag rensa kabelrännan som den gamla kabeln till trefärgslanternan låg i. Sedan fick vi dragit dit antennkabeln till det mobila bredbandet och den nya 3 ledaren till lopolight.
Lopolight är en LED-lanterna som drar ca. 1/7 av en vanlig lanterna med glödtråd. Det behövs 3 ledare eftersom denna också har ankarljus. Under veckan kom försändelsen med TEF-GEL från England. TEF-GEL är en pasta som skall förhindra korrosion mellan aluminium och rostfritt. Detta innebar att jag kunde montera det nya kutterstagsfästet och masttopsbeslaget.
Antennplattan och det nya antennfästet kom också på plats.
Idag puttade jag in skummplastbitarna som håller kvar de nya kablarna i kabelrännan.

Det här inlägget postades i Vinterjobb. Bokmärk permalänken.