20/3 Hellre en grapefrukt i handen an 10 på durken.

Natten till idag var inget vidare om man ville sova. Ett väldigt rullande var det och skinnet åker ett håll medans kroppen är på väg åt ett annat. Det är också så att man omedvetet spjärnar emot rörelserna vilket medför att man är nästan tröttare på morgonen än när man gick och la sig. Det ideliga gungandet får också andra konsekvenser. Skall man laga frukost är det inte bara att lägga fram grejerna. Man måste hålla i allting. Runda saker är speciellt rymningsbenägna. Därav rubriken ovan. Allt vill ner på durken. Det är en kamp mot naturen som man tyvärr inte alltid går segrande ur. Konstigt nog känns det alltid som att just som man skall genomföra en komplicerad manöver så får sjön för sig att var extra jävlig. Hur kan den veta att just nu skall skepparen ta fram grapefrukten och skära den ? När han väl lyckats dela på dom är det hur lugnt som helst för då kan man nämligen lägga dom med den platta sidan ner. Det hade varit fint med ett par nävar till.
Idag har duschad och gjort oss rena. Det var väldigt skönt skall jag lova. Samtidigt gjorde vi vatten och toppladdade batterierna.
Dygnsdistans 135 Nm, 485 Nm kvar till ekvatorn.

Det här inlägget postades i RadioBlogg. Bokmärk permalänken.

Ett svar på 20/3 Hellre en grapefrukt i handen an 10 på durken.

  1. Sven-Erik Pettersson skriver:

    Hej på er
    Roligt att läsa vad som händer och sker på er resa, gärna några bilder om det går. Ekvatorn närmar sig, och när man passerar Ekvatorn skall man döpas av kung Neptunus.
    Ha det jätte bra Mvh Sven-Erik Svenne

Kommentarer är stängda.