16/1 Det brinner.

Idag såg vi att det var en eldsvåda på en av de två fiskebåtarna som ligger ankrade här Man såg riktiga eldflammor stiga upp i både fören och aktern.

Öppen eld är en tydlig nödsignal och massor av folk ropade på sjöräddningen på VHF’en men fick till svar att det bara handlade om att besättningen eldade upp allt löst brännbart ombord för båten skulle sänkas. Man blir lite förbluffad.

Fiskebåten brinner.

Det är lite förvånande är att den båten som det ryker ifrån faktiskt hade ankarljus när vi kom in. Det var alltså den röda båten som vi var nära att kollidera med när vi kom in i mörkret för några dagar sedan.

Det här inlägget postades i Långsegling.. Bokmärk permalänken.

En kommentar till 16/1 Det brinner.

  1. Sture skriver:

    Hade du inte radarn på Hasse?? :-))

Kommentarer inaktiverade.