9/2 Vi avseglar mot St. Lucia.

Våra engelska vänner har nu kommit tillbaks från England och de har med sig våra ny kontokort och en reservdel till vårt vindroder. De befinner sig i Marigot Bay på St. Lucia som är ön närmast söder om där vi befinner oss nu så vi avseglar dit för att träffa dem.

Under seglingen söder ut ser vi likadant sjögräs om vi såg när vi seglade från Kap Verde till Brasilien. Det var dock inte lika stora sjok som då.

Sjögräs.

När vi kommer fram är vädret lite si och så. Vi tycker det varit så för det mesta under tiden vi varit här i Karibien. Det blir i alla fall en fin regnbåge.

Vi ligger längs infarten till den inre lagunen. Innan vi ankrade tog vi en sväng in i själva lagunen men det verkade vara ganska trångt med bojar överallt så vi gick ut igen och lade ankaret på 2,5 meter djup strax norr om leden in till hamnen. Vi han precis att checka in innan det skulle blivit övertid.

Fin regnbåge.

Det här inlägget postades i Långsegling.. Bokmärk permalänken.

En kommentar till 9/2 Vi avseglar mot St. Lucia.

  1. Jan-Eric skriver:

    Ni ser ut att ha det bra.

Kommentarer inaktiverade.