1/10 – 5/10 Sååå tråkigt.

Nu har vi legat här i snart 5 dagar. Resterna av Ian har mer eller mindre parkerat över oss och gett oavbrutet hårda vindar. Det har blåst så mycket att det varit svårt att sova men ankaret har suttit bra och efter något dygn har man fått förtroende för det och att det inte kommer att ge sig. När vi väntade ut Fiona tog det 1 1/2 dygn så var det över.

Vi har tittat på serier och film. Vi har löst korsord och tittat på väderleksrapporter i förtvivlan. Lite båtpyssel mellan regnskurarna har det också blivit.

Idag Onsdag verkar det som att vinden i alla fall har minskat en del. Vi har i alla fall inte haft problem med laddningen efter att jag satte upp vindgeneratorn.

Pia har bakat.
Det här inlägget postades i Långsegling.. Bokmärk permalänken.

Ett svar på 1/10 – 5/10 Sååå tråkigt.

 1. Roy Jaan skriver:

  Hej på er
  Det sägs att kreativiteten ökar när man har långtråkigt. Men till ankars i dåligt väder är det förstås svårt att ge utlopp för den. Då återstår det att glädjas åt de små tingen i vardagen. T.ex att titta på amper-mätaren från vindgeneratorn 🙂
  Eller njuta av nybakat bröd, vilket inte är alla förunnat som är ute och seglar.
  Vi önskar att ni snart får glädjas åt att solpanelerna laddar ordentligt och att ni får en lagom bris genom platt vatten på er resa söderut mot varmare latituder.

  Roy & Åsa

Kommentarer är stängda.