7/10 Dålig postgång.

Paketet vi väntat på försökte Fedex leverera till postkontoret igår klockan 17:30 men det funkade ju inte eftersom posten stänger klockan 16:30. Jag har bett om att få leverans Poste Restante eller General Delivery som det heter här.

Fedex ska göra ett nytt försök idag mellan 9:30 och 13:30. Jag har slängt iland Pia på en av marinorna för att hon ska tvätta en del kläder. Själv har jag återvänt till båten för att täta en läcka som vi haft mellan luckgaraget och plogen vilket gjort att det runnit vatten in under sprayhooden och blivit blött i sittbrunnen när det regnar trots att vi har tältet uppe.

Klockan närmar sig 12 då jag ska hämta Pia. Jag kollar om paketet är levererat till postkontoret men så är icke fallet. Jag inser då att jag behöver ta mig in och vakta kontoret eftersom det är stängt mellan 12 och 13 för jag kan ge mig (jag det ska vara en svordom där) att Fedex kommer att uppenbara sig där då och konstatera att det inte heller idag gick att överlämna paketet. I morgon är det Lördag o.s.v.

Jag hämtar först Pia och sedan åker jag in till byn och går upp till postkontoret. Klockan är nu 12:10 och dörren är märkligt nog öppen och jag går in. Det är en del människor som blir betjänta och jag avvaktar tills det blir ledigt eftersom jag ändå väntar på att Fedex ska komma med mitt paket.

När det blir tomt undrar posttjänstekvinnan om jag heter Hans. Det kan jag inte bestrida säger jag. Då langar hon över paketet till mig. Det var levererar för 1/2 timme sedan.

Jag undrar om inte kontoret ska vara stängt mellan 12 och 13. Hon säger då att dom har lunchstängt mellan 12:30-13:30 trots att det anges något annat om man kollar USPS hemsida. Nåja det är väl knappast någon ide att ställa till ett helvete över detta nu.

Det här inlägget postades i Långsegling.. Bokmärk permalänken.