5/1 Jag är inte tokig!

Idag fick jag ett mail från vår svenske segelmakare där han skriver att det har skett ett designfel på vår genua och att vi kommer att få ett nytt segel. Tydligen har någon klantare i USA varit inne och ändrat i designen. Något som egentligen inte ska vara möjligt.

Det känns väldigt skönt att ha fått bekräftat att jag haft rätt hela tiden. Det frestar på att beskylla den kanske mest respekterade segelproducenten att det är något fel på levererat segel.

Jag har seglat i över 60 år så nog borde jag kunna sätta skotpunkten rätt på en genua kan man tycka men att sätta sig upp emot en leverantör som producerar segel till nästan alla större kappseglingsbåtar är inte så enkelt.

När leverantören blev varse att det smugit in sig ett fel fick dom kalla fötter och har gått igenom alla segel som levererats sedan 2019 men inte kunnat finna något annat med liknande fel. Snacka om att vi haft otur. Det måste levererats tusentals segel under den tiden.

Det här inlägget postades i Långsegling.. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *