21/4 Det går inge bra.

Idag tog jag mig in till Volvo Penta för att låna pressen för att kunna pressa i det nya lagret.

Nu begav det sig inte bättre än att den plastring som jag blev rekommenderad att använda inte tålde trycket utan deformerades och skadade lagrets tätning.

Personalen undersökte då om det fanns ett likadant lager på ön. Dom kom med glädjande besked. Det fanns ett exakt likadant SKF-lager i Forte France. Enda problemet var att få det hit till Le Marin. Dom frågade om jag hade bil. Hmm, nej någon bil har vi inte ombord men väl cyklar. Dom tyckte att det var alldeles för långt att cykla. En av de anställda lovade att ta med sig det så att det var här på Måndag. Det lät ju bra. Då är det bara att vänta över helgen.

Det här inlägget postades i Långsegling.. Bokmärk permalänken.