7/6 Hårdingarna klarerar ut från Grenada.

Dom håller på att bygga om huset där tull och immigration håller hus så det går inte att checka ut har i Prickley Bay utan vi är tvungna att åka in till Georgetown för att utföra denna syssla.

För att se lite stursk ut har skepparen en utmanande utstyrsel med hatt och solglasögon.

Hårdingar.

Vi tar bussen men har inte riktigt klart för oss var dessa kontor ligger så det slutar med att vi råkar åka en hållplats för långt så det blir en lite promenad tillbaks och ut till hamnens södra sida där myndigheterna håller hus.

Det är lunchtid så vi får vänta tills dom öppna. Enligt en skylt skall dom öppna klocka 13 men det dröjer bra stund ytterligare innan någon tjänsteman uppenbarar sig och vi kan få våra papper.

Sedan blir det bussen tillbaks till båten som ska göras i ordning för nästa dags segling till Trinidad. När vi kommer tillbaks till hamnen unnar vi oss en öl på restaurangen intill dingebryggan.

Öltransport.

Då var vi klara med allt på land för den här gången. När vi ska gå ner till dingebryggan uppmärksammar skepparen en skylt som visar hur man ska bete sig. Man skall INTE fälla upp utombordaren på dingen därför att propellern riskerar att skära hål på en dinge som ligger i närheten.

Tydligt och klart.

Klarar alla att följa bestämmelserna ?

Analfabet till ägare.
Det här inlägget postades i Långsegling.. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *