20/3 Incheckning och vindgenerator och windscoop på plats.

På morgonen sjösätter jag dingen och firar ner utombordaren och beger mig in till hamnkaptenens kontor som ligger på andra våningen inne vid marinan.

Här är dom väldigt trevliga. Mycket mer så än i Tyrell Bay. Man knappar själv in sina uppgifter och begär en utskrift, betalar 5 EUR så är man klar.

Jag passar också på att lämna in förlängningen till biminin för reparation av en av öljetterna.

Dagens arbetsuppgifter bestod även av att montera upp vindgeneratorn och windscoopet. Det är rätt varmt så det är skönt att fä genomströmning i båten.

Jag har också kollat upp hur svårt det är att byta kökskranen. Den befintliga läcker längst ner på pipen så efter att man tappat vatten så rinner det ut en skvätt på bänken. Den verkar väldigt svår att ta isär och byta o-ring så det får nog bli en ny kran.

Till kvällen bjuder jag över Henrik och Hugo från Cordelia på en öl i sittbrunnen. Efter 2 timmars snack åker vi in till marinan där Henrik bjuder mig på middag som tack för all den hjälp jag bestått med under hans segling över Atlanten till Franska Guina och upp till Tobago,

Det här inlägget postades i Långsegling.. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *