17/4 Besök i English Harbour.

Idag tar vi först minibussen in till St. John för att försöka få tag på helicoil för att åtgärda gängorna på utombordarens fastsättning. Vi besöker 2 st. järnaffärer men ingen av dessa har någon heliocoil och personalen verkar inte veta vad jag pratar om så det får avvakta, förmodligen tills någon kan frakta sakerna från Sverige.

Det blev i alla fall en redig promenad på några kilometer. Som tur är frågar jag personalen på den andra järnaffären vi besökte om bussen till English Harbour går i närheten. Det visar sig att den går förbi på gatan utanför och numret på bussen är 17.

Efter en liten stund kommer det en buss ned rätt numer och vi hoppar in.

Framkommen till hamnen spankulerar vi omkring i Nelson’s Dockyard som stället heter. Här ligger det massor av vackra båtar.

En brittisk skönhet.
En av byggnaderna från Nelson’s tid.

Efter titten i English Harbour tar vi bussen tillbaks till St. John och besöker den lokala marknaden för att inhandla lite mat. Priserna här är minst sagt humana jämfört med affären i Jolly Harbour där vi ligger ankrade.

Efter inköpen tar vi buss 20 till Jolly Harbour och hem till Trud.

Det här inlägget postades i Långsegling.. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *