27/4 En dag på stranden.

Idag lånade vi Brians cyklar och tog oss tvärs över halvön här för att besöka stranden mot Atlanten. Det var väldigt skönt att svalka sig i rent saltvatten.

Vi är på stranden.

Vi är inga stekare. Nu menar jag inte det som ni kanske tänker på utan det är så att vi inte orkar ligga särskilt länge på stranden och sola för att bli bruna. Vi är vid det här laget ganska härdade mot solen och vi har aldrig under de 2 år vi nu varit ute bränt oss. Vi låg där på stranden 45 minuter till max en timme och på kvällen kände vi att det trots denna relativt korta tid vi solade att det var i mesta laget. Vi var inte brända så att det sved men lite för mycket hade det nog ändå blivit. Solen var väldigt stark tydligen.

Ett par bilder från den fina stranden. Den är inte överbefolkad i alla fall.

Stranden vid Atlanten.

Stranden med staden Joâo Pessao i bakgrunden.

Vi äter en lunch i en hälsorestaurang där det serveras en jättegod sallad med nötkött. När jag undrar om vi kan få en öl blir det no no. Men kaffe kanske man kan få efter maten ? No no blir beskedet. Här är man seriös när det gäller hälsoprogrammet. Väldigt gott var det trots att det fick bli icke kolsyrat vatten till maten.

På eftermiddagen går vi till marinaklubben och reparerar skadan så att säga.

Reparation.

En bild från den fina klubben vi blivit inbjudna till.

Marinaklubben.

Det här inlägget postades i Långsegling.. Bokmärk permalänken.

Ett svar på 27/4 En dag på stranden.

  1. Harald Lundström skriver:

    Kul att se er som stekare i Brasilien. Vilken resa ni gör, wow! Se upp vi sjösatt snipan, snart kanske vi kommer efter.
    Här är det riktigt vårväder, igår nollgradig morgon och i dag shortsväder. Mathias hade fotbolls match idag, skönt att slippa frysa tyckte vi i publiken.

    Gubbarna sköter sig, har kommit igång med gräsklippningen.

    Njut av resan!
    Harald med familj.

Kommentarer är stängda.