20/1 Lite för trång hamn.

Vi tyckte att hamnen här var väl liten för att man skulle trivas så vi ger oss av efter att varit iland och handlat lite.

På väg tillbaks till båten är det en man på en av färjorna som viftar åt oss. Vad han vill vet vi inte men antar att han tycker att vi ligger i vägen. Vi ropar till honom att vi strax skall ge oss av och han nöjer sig med det.

Vi avgår strax efter klockan 10 och är framme vid The Saints klockan 14:30 ungefär. Andante ligger vid boj här men vi hittar ingen ledig boj så vi ankrar lite utanför fältet med bojar. Det verkar vara en väldigt skvalpig hamn det här.

Vi bestämmer oss för att lämna redan i morgon men behöver checka först. Vi befinner oss återigen på fransk mark eller vatten kanske man ska säga.

Det här inlägget postades i Långsegling.. Bokmärk permalänken.