3/11-4/11 Vi flyger tillbaks till vår båt.

Under tiden vi varit hemma i Sverige har vi hunnit vara med på 2 bröllop och att göra färdigt dusch/toa i källaren. Att få tillgång till ett sådant har verkligen höjt livskvaliteten i vår lilla lägenhet i källaren.

Vi sover över hos mor/svärmor de 2 sista nätterna innan vi ger oss av. Hon är också vänlig och kör oss tidigt den 3/11 till Landvetter. Planet lyfter strax efter klockan 8 men det kommer att bli en krävande resa. Vi flyger till London och får vänta där till kl 16 innan den långa Atlantöverfarten startar. Alltså en väntan nästan hela dagen.

Vi anländer till Boston 18:30 och måste vänta här till nästa morgon eftersom det inte går några flyg till Richmond så här sent på dagen.

Vi tillbringar natten på en av bänkarna i avgångshallen och det är både kallt och enformigt så det är inte så konstigt att skepparen ser lite grinig ut. Här försöker han värma öronen med en resenackkudde.

Planet till Richmond lyfter klockan 08:30 och efter 2 timmar är vi framme där. Nu skall vi bara ta oss till Deltaville också. Det blir en Uber som tar ca. en timma. Chauffören är inte så glad att behöva köra så långt ut i på vischan. Det blir svårt att få någon körning tillbaks.

Vi är ganska spaka efter den långa resan så det blir inte så många vingslag gjorda idag. Vi plockar undan lite så att vi kan sova och äta vid salongsbordet. Vi får också igång reflekskaminen vilket är tacknämligt eftersom det är ganska kallt här nu. Åtminstone på natten.

Det här inlägget postades i Långsegling.. Bokmärk permalänken.

Ett svar på 3/11-4/11 Vi flyger tillbaks till vår båt.

  1. Bo Sundestrand skriver:

    Otroligt vad fint ni fått det i källaren !

    Får passa på att önska ett Gott Nytt År till er och väntar med spänning på era uppdateringar av loggboken.

    Bosse

Kommentarer är stängda.