30/11 Åter norrut.

Idag lämnar vi Great Bridge för att gå norrut. Vi passar broöppning och startar med motorgång. Det är mestadels motorgång med otrevligt väder. Skepparen får klä på sig ordentligt. Tidvis var det snöblandat regn.

Då vi kom iväg tidigt hinner vi med en lång sträcka idag. Det är både vemodigt och tråkigt att behöva göra denna tur när vi hade bespetsat oss på 3 månader eller mer på Bahamas men nu skall vi se till att inte samma sak kan hända igen.

Vi tuffar på norrut genom den slingriga kanalen och under en massa broar. Det finns ett fåtal som också måste öppnas för oss. Vi går förbi Norfolk med alla krigsfartygen, bl.a. 6 hangarfartyg och ankrar upp i den nu för oss kända viken vid Phoebus.

Vinden är från norr och kommer så vara några dagar så det blir nog till att avvakta innan vi fortsätter upp till Deltaville.

Det här inlägget postades i Långsegling.. Bokmärk permalänken.