23/12 Kiwi hör av sig.

Som jag skrev i tidigare inlägg hade vi ett väldigt strul med Kiwi och den ena biljetten. Jag tyckte det var så illa skött av agenten att jag skrev en recension på Trustpilot. Efter det var det inga problem för dem att höra av sig.

De ringde på dagen före Julafton och erbjöd sig att återbetala biljetten som vi inte kunde utnyttja och dessutom avdrag på nästa gäng vi skulle ut och flyga. De såg också gärna att jag tog bort inlägget på Truspilot.

Jag tyckte det klingade lite falskt att nu när dom fått klart för sig att jag skrivit ett långt inlägg där att det då helt plötsligt var intressant att lyssna på kunden. Jag uppdaterade Truspilot med hur dom återkommit och återbetalat kostnaden för biljetten vi inte kunnat använda.

Det här inlägget postades i Långsegling.. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.