12/9 2021 Long time no see.

Nu har det gått en ofantligt lång tid sedan jag skrev något i Trud’s blogg.

Det är inte så konstigt om många undrar vaffö e de på detta viset som rumpnissarna i Ronja Rövardotter sa. Det beror på att vi haft en pandemi och det varit omöjligt att ta sig tillbaks till vårt hem i USA.

Efter att vi kommit hem vid Lucia 2019 röjde vi ut vårt hus i Torslanda och fick sålt det till våren. Under tiden vi höll på med detta kom pandemin svepande över världen och vi höll oss sedan isolerade i stugan vi hyrde i Sillvik.

Vi upplevde detta som otroligt frustrerande och hade svårt att engagera oss i någonting alls. En plågsam väntan då tiden när man är tillräckligt vigör för att vara aktiv tas ifrån en. Vi vill ju segla och upptäcka nya platser och människor.

Under våren 2021 har både Pia och jag blivit fullvaccinerade och nu vågar man företa sig saker igen. Dock med försiktighet.

Det här inlägget postades i Långsegling.. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.