1/7 Skitgöra.

Idag tog jag tag i toaletten. Det visade sig tidigare när vi skulle prova den att kranen som man ställer om mellan havet och hålltanken inte verkade fungera. Av denna anledning hade jag beställt en ny kran som vi precis fått levererat så nu var det dags att ta tag i detta problemet.

När slangarna demonterades visade det sig att det fanns en hel del urinsten i dess så det var lika bra att montera ur dessa och gör dom rena ordentligt. Detta jobb tog hela dagen. Vi har haft väldigt varmt sista tiden så det var inte utan att svetten lackade.

Lite oordning.
Rengöring på bryggan.

Vi har problem med att dingen läcker in vatten. Vi har också problem med att utombordaren inte går som den ska. Den kräver att choken är utdragen en bit för att man ska kunna varva den.

Dessa 2 problem har jag ägnat mig åt på sistone. Jag har hållit på att lappa dingen och på utombordaren har jag gjort ren förgasaren med alla dess munstycken och ställt in ventilspelet men detta har inte hjälpt. Nu har jag beställt en ny förgasare och bränslepump.

Det här inlägget postades i Långsegling.. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *