24/3 Jag försöker köra watermakern.

Till att börja med så limmade jag lappen på dingedurken och pressade ihop den med en skruvtving som får sitta över natten. Full styrka tar 7 dagar men det ska vara ok att belasta den efter 2 dygn.

Vid 15-tiden är det högvatten här och då har det kommit in nytt vatten i viken och jag tänker starta watermakern då. När jag väl startar den verkar allting tätt men reglerventilen för arbetstrycket verkar ha fastnat.

Jag demonterar ventilen med flödesmätaren och tar isär ventilen och konstaterar att regleringen sitter fast. Med lit knackande får jag den att lossa, smörjer upp den med WD-40 och monterar ihop grejerna.

Återmontering av den får vänta till i morgon och att köra watermakern.

Det här inlägget postades i Långsegling.. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *