24/4 Mot Saint Martin igen.

Vi släpper bojen strax efter klockan 7 och seglar den relativt korta sträckan upp till Marigot Bay på nordsidan av Saint Martin.

När vi kommer in strax innan 12 tar vi en sväng förbi Moana med Tobbe som skeppare och hejar på honom.

Sedan ankrar vi på en plats som vi tycker är alldeles utmärk, Visserligen bland bojarna som nästan inga båtar ligger vid men det är väldigt långt till någon av bojarna och skulle inte vara något problem om de närliggande bojarna skulle bli upptagna.

Efter att vi ankrat sjösätter vi dingen och tar den bort till Budget Marin på den Holländska sidan för att inhandla ett nytt ankarspel som jag har reserverat. Det befintliga har nämligen börjat gå väldigt långsamt och ibland har automatsäkringen löst ut.

Vi korsar ponden tillbaks och besöker båttillbehörsbutiken och klarerar in.

Det här inlägget postades i Långsegling.. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *