Kalabaliken i Lagunen.

Den 3:dje Juni gick vi en promenad längs bryggorna i Lagunen där vi ligger. Det har blåst rätt ordentligt ett antal dagar. När vi kommer in i inre delen ser det lite konstigt ut. Det ser väldigt smalt ut mellan yttersta bryggan och land. Snart inser vi att hela brygga G är på väg att slita sig. Pia lägger ut bilder på grannarna Torslanda facebook. Det resulterar i en intensiv aktivitet. En massa bilar strömmar till och en bogserbåt kommer ångandes för att putta bryggan på plats.

Brygga på svaj.

Brygga på svaj.

Bogseraren puttar på bryggan.

Bogseraren puttar på bryggan.

Det här inlägget postades i Segling. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Kalabaliken i Lagunen.

  1. Vivan Almqvist skriver:

    Bryggor på drift är inte så trevligt. Vi har också haft brygga på vift i hamnen i Vejbystrand. Som tur var skadades inga båtar eller annat. Det var en höststorm och många båtar var redan på land. Bra agerat av Pia.

Kommentarer är stängda.