27/1 Deshaies och en trädgård.

Vår ny vänner i båten WEOHGI hade kommit in och vi föreslog att vi skulle besöka trädgården som ligger ett stycke från hamnen och det tyckte de kunde vara trevligt även om dom hade besökt den för några år sedan.

Vi tar oss i land och startar promenaden. Det är ungefär en timmes promenad och nästan bara uppför så det blir lite belastning på hjärta.

Vi spenderar drygt en timma inne på trädgården och tar en massa bilder.

Ett stort träd.
En liten skeppare.
Alan and Avryl från WEOHGI.
Flamingos.
Träd i trädgården.
Söta papegojor.

Efter titten i trädgården blev det en lunch i dess restaurang och sedan promenad tillbaks till hamnen. Nästan bara nedför.

Eftersom vi blev inbjudna till WEOHGI när vi var på Marie-Galante tyckte vi det var roligt om vi kunde se dem på en sundowner vilket de tackade ja till omedelbart.

Det blev mycket trevligt då vi hade dom för oss själva. Är man för många kan det bli så att någon så att säga tar över showen vilket blir lite tråkigt.

När dom anländer har dom med sig några slags kakor. Kulturen är lite annorlunda utomlands. Blir man inbjuden på en sundowner har man oftast med sig något. Det kan vara chips, nötter, några burkar öl eller så. I Sverige brukar man inte ha med sig ”mat” när man går bor. Alltså skiljer det sig lite. Något man kanske skall vara medveten om.

Det här inlägget postades i Långsegling.. Bokmärk permalänken.