Är jag nöjd eller är jag nöjd?

Nu så, har jag fått luckgaraget på plats och provat att sätta dit instrumentpanelen som jag skar till i går. Jag tycker det blev riktigt bra. Man ser panelen fint från hela sittbrunnen. Jag satte också nya stopp så att ruffluckan stannar en bit innan den når panelen så att man slipper klämma fingrarna när man öppnar den. I brist på gummifötter som jag först tänkt använda så fick det bli två stumpar bränsleslang som jag skruvade dit på de teaklister som är satta i framkant på däcket inne i luckgaraget. Dubbelklicka på bilden så ser ni bättre.

Instrumentpanelen provmonterad.

Instrumentpanelen provmonterad.

Ankarboxens lucka har jag delat på för att den öppningsbara delen skall kunna gå att öppna utan att behöva mixtra med kättingen som löper över den. Det skall sättas en rostfri plåt också på den delen som kättingen går över (den smala).

IMGP0549

Delad ankarboxlucka.

I går fick jag hem den nya elpanelen från USA. Custom design Blue Sea.

IMGP0548

Jag har också oljat färdigt all ny teak. Det var ett styvt jobb. Tog ungefär 2 timmar från start till mål. Täckningen fick vi av för några dagar sedan.

Det här inlägget postades i Båten på land.. Bokmärk permalänken.