Sådärja.

Nu så, är kablarna till navinstrumenten inkopplade och neddragna till  navigationsbordet. Rutan till sprayhooden har också kommit på plats. Den nya solpanelen är sikaflexad på plats också. Tydligen är det 4,3 meter djupt här.

Slutgiltig montering av instrumenten.

Slutgiltig montering av instrumenten.

Kablarna går genom plogen ner till ruffskottet. Jag var tvungen att skära upp taket för att få ner dom. Många kablar blir det och fler kommer. Tillkommande är antennkabel till GPS-antennen och kabel till solpanelen. När de är på plats kan jag sätta upp de sista takpanelerna.

Kablarna kommer ut ur taket och går vidare akterut.

Kablarna kommer ut ur taket och går vidare akterut.

Här kan vi se rutan monterad och solpanelen på det nya luckgaraget. Vi har också monterat bågarna till sprayhooden då det i veckan skall komma en herre och mäta upp tygskottet som skall kunna sättas i aktra delen och ner till durken. Där skall man kunna sitta skyddat när det regnar och man har läns. Ett litet syftningsfel där men ni fattar vad jag menar.

Solpanel är bra när man har kylskåp.

Solpanel är bra när man har kylskåp.

Nu är lackningen av toautrymmet också klart. Snart skall dyrgipen på plats. Min amerikanske gode vän uttryckte det som så ”Too nice for it’s intended use”.

Toan färdiglackad.

Toan färdiglackad.

Pia har också varit i farten. Hon har spenderat dagen med att sy i linor i gästflaggorna.

Många flaggor blir det.

Många flaggor blir det.

Det här inlägget postades i Båten på land.. Bokmärk permalänken.

3 svar på Sådärja.

 1. Monty Nation skriver:

  very nice work on the instrument cluster and ”garage” I have thought of doing the same on T.V[our boat]but running the wiring is another problem since our plow[coaming} is solid. The line management thru the plow is also a great idea, seas don’t come thru.
  Trud is looking like the proper Cruising Boat
  M

 2. Petra skriver:

  Vad fint det blev, och skönt att instrumenten äntligen är på plats!

  Vilket lands flagga är det som ligger längst upp?
  Faktiskt flera flaggor där som jag inte kan säga vilket land de representerar.. Jag får plugga på

Kommentarer är stängda.