En orgie i slangar, slangklämmor och rör.

Alla slangar som hör till avloppet till toaletten är nu på plats. Som man kan se av bilden nedan blir det rätt många slangar och slangklämmor. Anläggningen är byggd så att man kan välja att låta skiten gå till septitanken eller rakt ut. Detta väljer man med den vita kranen. Man kan också tömma tanken från däck eller pumpa ut innehållet i havet via den manuella pumpen. 17 st. Heavy Duty slangklämmor gick det åt. Det resulterade i en icke försumbar kostnad.

Slang och slangklämmeorgien.

Slang och slangklämmeorgien.

De 3 rören som Bosse fixade är nu monterade i motorrummet. Det blev kalasbra.

Rörpaketet monterat i motorrummet.

Rörpaketet monterat i motorrummet.

Omformarens kablage, 220V matning och 12V 50 mm2 till batterierna är också närapå färdigdragna. Sista större jobbet blir  att skära till en ny skiva som skall sitta vid navigationsbordet och inkoppling av elpanelen jag visat tidigare.

Vi har monterat av akterräcket (pushpiten) för att Bosse Rostfri skall kunna svetsa dit fästen till släpgeneratorn och nytt fäste till akterlanternan som jag var tvungen att flytta när jag monterade vindrodret för några år sedan.

Det här inlägget postades i Båten på land.. Bokmärk permalänken.

Ett svar på En orgie i slangar, slangklämmor och rör.

  1. Bosse skriver:

    När kommer ni sjösätta ? Vi behöver kolla att din radio fungerar innan ni lättar ankar och dina inställningar på Signal linken är rätt.

    Ser ut att vara många slangar som kan gå sönder..

Kommentarer är stängda.