Akterräcket tillbaka från Bosse.

Igår hämtad jag tillbaks akterräcket (pushpitten) från Bosse. Han har svetsat dit en ny hållare för akterlanternan och 3 st ”öron” som skall bli fäste för släpgeneratorn. Själva bågen som skall sitta fast i dessa öron får vänta lite. Han hade visst 3000 stolar som skulle svettas. Är det månde till Stena Line ? Antennen till NavTexen är också ditsatt. Nu skall hela åbäket upp på båten och skruvas dit. Det får bli eftermiddagsjobb. Under dagen skall vi hämta ett par sängar för att kunna möblera upp 2 sovrum ytterligare så att våra 4 lettiska hyresgäster alla har någonstans att sova. De skall flytta in 25/5 så det måste bli sjösättning nästa vecka. Det ser ut som det inte kommer att vara några problem. Det ser ut som allt viktigt kommer att bli klart under helgen.

Ny lanterna och nytt fäste för den. NavTex-antennen sätter också på plats.

Ny lanterna och nytt fäste för den. NavTex-antennen sätter också på plats.

De 3 "öronen" som släpgeneratorn skall fästas i.

De 3 ”öronen” som släpgeneratorn skall fästas i.

Det här inlägget postades i Båten på land.. Bokmärk permalänken.